Activitati

Te invităm să alegi ce pică mai bine sufletului tău: să descoperi muntele, pe trasee nebănuit de spectaculoase, să cunoşti istoria regiunii şi zbaterile oamenilor sau să te regăseşti în preocupări dătătoare de adrenalină. Indiferent ce vei alege, aventura alături de noi îşi va lăsa adânc amprenta în sufletul tău!

Poţi, aşadar, să te bucuri de o plimbare reconfortantă cu barca cu vâsle sau cu motor - îţi punem la dispoziţie ambarcaţiunile, să te detaşezi total într-o partidă de pescuit, poţi să îţi încarci puterile într-o cursă de schi nautic, să descoperi împrejurimile pedalând - noi îţi punem la dispoziţie bicicletele - sau poţi, pur şi simplu, să alegi să te distrezi alături de prieteni pe pontonul pe care l-am amenajat special pentru întâlnirile de neuitat între prieteni, unde se pot organiza petreceri memorabile!

Pentru cei pasionaţi de vânătoare (fie că aţi experimentat acest sport, fie că nu...), vă dăm de ştire că, odată ce sezonul este deschis, vă invităm să vă alăturaţi nouă în aventurile pe care ni le oferă pădurile Munţilor Apuseni! Avem oameni instruiţi şi pasionaţi care ne vor învăţa să căutăm şi să descoperim urmele animalelor şi o adevărată echipă de câini de vânătoare care ne vor însoţi în căutarea cerbilor, mistreţilor, sau urşilor. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi pregătiţi pentru o experienţă unică!

Pentru toate acestea, de îndată ce ai intrat în atmosfera de vacanţă... te rugăm să apelezi cu încredere la gazde!

Munti

Barca cu vasle si cu motor

Lacul

Schi nautic

Pontonul

Biciclete

Teren de fotbal

Vanatoare