Rezervare

Rezerva

Bine ati venit!

Ai ajuns în locul potrivit, unde liniștea și relaxarea ta sunt la loc de cinste. Ți-am pregătit mai mult decât un loc de cazare în inima Apusenilor. Pensiunea Vis Alpin Beliș este locul în care te regăsești pe tine, în care te bucuri de cele mai simple și în același timp cele mai prețioase lucruri: liniște, calm, bunăstare, totul în cel mai armonios cadru natural – stațiunea montană Beliș.

Te așteptăm de fiecare dată cu porțile și cu sufletele deschise, cu gazde primitoare, cu mâncare românescă pregătită cu produse locale și taine românești și cu oameni buni ca tine care îți vor deveni prieteni. Pregătește-te să găsești un loc de vis care te va îmbia să revii și în care vei regăsi mereu o familie. Asta ți-am pregătit noi.

Natura ne-a pus și ea la dispoziție cel mai prietenos cadru: Munții Apuseni, bogați și primitori, cu relief domol, ușor de cucerit chiar și la pas; brazi falnici și mereu verzi oriunde îți îndrepți privirea; lacul Fântânele cu misterul și legendele sale pe care orice localnic ți le vor împărtăși cu drag; satul Beliș și istoria sa, pe care te lăsăm să o descoperi aici. Te așteaptă toate să vii sau să revii, cu sufletul deschis, cu ochii neobosiți și cu dorința de bine, pentru că ai găsit locul potrivit!

Cazare in muntii Apuseni, statiunea Belis

La Pensiunea Vis Alpin, din statiunea Belis, iţi oferim toate ingredientele pentru o şedere memorabilă, într-un spaţiu fermecător şi o atmosferă intimă, cu oameni - puţini, dar buni - care ţi-ar putea deveni prieteni de călătorie!

Localizare Pensiune

Lat: 46.68100 Long: 23.03315 Vezi pe harta